Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya

5000 Ft

A derült égből lecsapó villám, amely világmozgalmat indított el. L. Ron Hubbard e korszakalkotó könyve bemutatja az általa felfedezett reaktív elmét, amely ott van mélyen az Emberben, és rabszolgává teszi. Ez a rémálmok, megmagyarázhatatlan félelmek, zaklatottságok és a bizonytalanság forrása. És itt van a mód, ahogyan megszabadulhatunk tőle, és elérhetjük a rég áhított célt, a Cleart. Ez a Dianetika eljárásmódjának teljes kézikönyve, és ezzel bármely két, kellően intelligens személy képes széttörni a láncokat, amelyek a múlt zaklatottságainak és traumáinak rabságában tartották őket. A több mint fél évszázada a bestsellerlistákon található, több tízmilliós példányszámban kinyomtatott könyvet több mint 50 nyelvre fordították le, és a Föld több mint 100 országában használják. Ezzel a Dianetika vitathatatlanul a legszélesebb körben olvasott és legnagyobb hatású könyv, amelyet az emberi elméről valaha is írtak – és éppen ezért mindörökre ez lesz az Első könyv.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

További adatok – Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya

A tűznél és a keréknél is fontosabbnak beharangozott felfedezéseket tartalmazó Dianetika már több mint 50 éve bestseller. Több mint 20 millió példány kelt el belőle, és egy több mint 100 országot felölelő mozgalmat indított útjára, így vitathatatlanul ez a legszélesebb körben olvasott és legnagyobb hatású könyv, amelyet az emberi elméről valaha is írtak.

Megtalálható benne a reaktív elme anatómiája és teljes leírása – ez az elme az Embert rabságba ejtő rémálmok, megmagyarázhatatlan félelmek, zaklatottságok és bizonytalanságok mindeddig ismeretlen forrása. Ez a könyv bemutatja, hogyan szabaduljon meg tőle, és hogyan érje el azt, amiről az Ember korábban csak álmodott: a Clear állapotot.

Néhány felfedezés, amelyről ebben a könyvben olvashat:

  • Az Ember célja
  • A Létezés Dinamikai Alapelve – az az egy szó, amely minden élő dolgot motivál.
  • A Négy dinamika – a hajtóerők, amelyekre az élet egésze fel van osztva.
  • A Túlélés szemléltető grafikonja – amely feltárja az ember valódi potenciálját, és azt, hogy ez a potenciál hogyan érhető el.
  • reaktív elme felfedezése és teljes anatómiája.
  • reaktív elmében található fájdalmas tapasztalatok – az engramok –, amelyek arra utasítják az embert, hogy irracionálisan cselekedjen, a saját vágyai és céljai ellenében.
  • A születés előtti engramok hatása – mi történt azelőtt, hogy megszülettünk, és hogyan befolyásol ez minket azóta is.
  • A teljes Dianetika eljárásmód, amellyel felfedezhetjük és kitörölhetjük ezeket a káros tapasztalatokat, hogy soha többé ne legyenek ránk befolyással. Ezzel láthatóvá válik az a személy, akit ön mindig is meg akart ismerni: önmaga.

További információk

Kategória

Könyvek

Tartalom

Dianetika, Kezdőkönyvek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük