You are currently viewing Boldog pillanatok gyermekekért, <br>családokért

Boldog pillanatok gyermekekért, 
családokért

  • Post published:2023.07.14.

Ismét boldog gyermekzsivaj töltötte be a Fővárosi Dianetika Központ udvarát és termeit.

A hétvégén ugyanis telt házzal tartották meg a Csoda Családi Napot.

A munkatársak mindent megtettek azért, hogy a 200 fős létszám ellenére családias hangulatot varázsoljanak, és ez sikerült is nekik.

a kicsik imádták

Minden korosztály számára díjmentesen biztosítottak szórakozást: volt légvár, medence, kincsvadászat, családi sportprogram, kézművesség, arcfestés, csillámtetoválás, gyermekdiszkó, babasarok,
Barbi-konyha, vízipisztolyozás, lufizás.

Az ételasztalon pedig minden volt, ami szem-szájnak ingere. Természetesen, a kedvenc a nutellás palacsinta lett! 🙂

előadások a boldog gyerekekért

Míg a gyerekek a programokat élvezték, a szülők részt vehettek a Hogyan kezeljük a konfliktust a gyermekeinkkel? és a Hogyan neveljünk boldog gyerekeket? című előadásokon, ahol a hétköznapokban jól használható módszerekről hallhattak.

"csodás volt..."

A programok vége felé többen jelezték, hogy csodás volt ez a családi nap, és ha lesz még ilyen, szeretnének rajta máskor is részt venni.

a program célja

A KINCSVADÁSZAT és a CSALÁDI PÁROS SPORTPROGRAM vezetője remekül foglalta össze a program célját: 

“A programokkal és videókkal segíteni a szülőket abban, hogy a gyermekeknek örömet szerezhessenek, és harmónia legyen a családban, hogy tudják, hogyan csinálják jól, és hogyan legyenek boldogok a gyerekek az életükben.”

Ilyen még nem volt!

A technikus munkatárs hozzátette, hogy rendszeresen szervezett más jellegű rendezvényeket a múltban, de még nem látott olyat, ahová egyetlen meghívásra ennyi pozitív ember érkezett volna.

kell még az embereknek...

Fővárosi Dianetika Központtól a jövőben is számíthatunk sok családbarát, jó társaságban, jó hangulatban eltöltött színes programra, mert mint elmondták, nagyon fontos számukra a család egysége, a gyermekek szeretete és a szülők megbecsülése. 

nézd meg a csoda családi nap fotóit!

Adrienn Sebestény

A Fővárosi Dianetika Központ Tanfolyamtermének vezetője és egyik Tanfolyamfelügyelője vagyok.

Vélemény, hozzászólás?