Vállalkozói körkép

Csatlakozz Te is vállalkozói körünkhöz, ahol több olyan vállalkozót is megtalálhatsz, akik közösségünk részei. Itt megtudhatod, melyikük mivel foglalkozik, és ha úgy látod, tud neked segíteni, felveheted vele a kapcsolatot.

KÜLDD EL NEKÜNK AZ ADATAIDAT, HOGY TÉGED IS MEGTALÁLJANAK!

1. bevezetés

Üdvözlünk a Szcientológia Egyház Fővárosi Missziójának új vállalkozói hálózatán! Itt vállalkozó cégvezetőként találkozhatsz, megoszthatod elérhetőségeidet és információt cserélhetsz vállalkozásodról. Célunk, hogy ösztönözzük a közösségi együttműködést és támogatást.

2. célkitűzések

A hálózat célja, hogy segítsen neked kapcsolatokat építeni, és üzleti lehetőségeket találni. Fontos tudnod, hogy mi nem ajánlunk senkit, csak a kapcsolatteremtés lehetőségét biztosítjuk.

3. Regisztráció és Információmegosztás

Csak egy regisztrációval csatlakozhatsz a hálózathoz. Légy szíves, adj meg valós és pontos információkat a vállalkozásodról és elérhetőségeidről. Ez segít a többi tagban, hogy megfelelő kapcsolatokat találjanak.

4. Felelősség és Bizalom

Mint tag, te vagy felelős azért, hogy etikusan és tiszteletteljesen lépj kapcsolatba a többi taggal. Mi nem vállalunk felelősséget az itt kialakított üzleti kapcsolatokért és azok eredményeiért. Példa: Ha két tag üzleti együttműködésbe kezd, és az egyikük nem teljesíti az ígéreteit, a misszió nem vonható felelősségre az ebből adódó károkért.

5. Biztonsági és Adatvédelmi Szabályok

Biztosítjuk, hogy a megadott információkat bizalmasan kezeljük és csak a hálózat tagjai számára lesznek elérhetőek. Kérünk, tartsd be az adatvédelmi szabályokat és ne ossz meg mások személyes adatait.

6. Visszajelzések és Javaslatok

Várjuk a visszajelzéseidet, hogy folyamatosan fejleszthessük ezt a platformot. Oszd meg velünk észrevételeidet és javaslataidat.

már van kódom

Tegyetek fel a listára!

És egyúttal a kódot is szeretném megkapni!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.