Pénzügyi nehézségek leküzdése a Scientology eszközeivel

16300 Ft

Pénzügyi vészhelyzetek sújtják az életét? Ha azon kapja magát, hogy a figyelme a pénzügyeken van, nem pedig azon, hogy a legteljesebb módon élje az életet, ez a tanfolyam olyan eszközöket nyújt Önnek, amelyekkel elindulhat a túléléshez és a boldogsághoz vezető úton.

A Pénzügyi nehézségek leküzdése a Scientology eszközeivel tanfolyam megmutatja Önnek, hogyan tudja átvenni a kontrollt egy pénzügyi krízis felett, és hogyan tudja hatékonyan kezelni, legyen az kicsi vagy látszólag nagy. Ahhoz is megadja az eszközöket, hogy már eleve meg is akadályozza az ilyen vészhelyzetek bekövetkezését. Ezek az alapelvek, amelyek a szervezetekkel kapcsolatos tapasztalatokra épülnek, befolyásolják bármely és bármilyen méretű tevékenység pénzügyeit, sőt ugyanúgy érvényesek a személyes pénzügyekre is. Ezek használatával felszabadíthatja a figyelmét, és arra fordíthatja, ami a legfontosabb Önnek az életben.

Vásárlás után a jegyzetet nem postázzuk ki, ugyanis a tanfolyam csak Központunkban végezhető el Professzionális tanfolyamtermi körülmények között!

Kategóriák: ,

Leírás

A PÉNZÜGYI SIKER SCIENTOLOGY ALAPELVEI

E Scientology alapelvek megértésével és használatával bőséget érhet el.

Ön is teljes és boldog életet akar élni, és szabad akar lenni? A nagyobb bőség az életet kevésbé megterhelővé teszi, és nagyobb megelégedettséget nyújt. De hogyan érheti ezt el? Ezekre a kérdésekre alapvető természeti törvények adnak választ, A pénzügyi siker Scientology alapelvei tanfolyamon pedig megismerheti a törvényeket, amelyek elvezetnek a pénzügyi sikerhez és ezen keresztül a saját céljai eléréséhez. Az Ön túlélése fontos saját magának, a családjának és azoknak, akik számítanak Önre. A siker alapelveinek ismerete és alkalmazása a segítségére lesz abban, hogy segíthesse azokat, akik a legfontosabbak Önnek.

Ezen a tanfolyamon meg fogja tanulni:

  • Hogyan értse meg ténylegesen, hogy mi a pénz, hogy végre más, fontosabb dolgokra fordíthassa a figyelmét.
  • Mi a közgazdaságtan.
  • Mi a „csere”, és milyen módon befolyásolja az Ön lelkiállapotát és sikerét.
  • A négy tényező, amelyet ismernie kell ahhoz, hogy sikert érjen el.

Ha megérti a tárgy alapjait, és használja az ezen a tanfolyamon megtanult eszközöket, teljes kontrollra tehet szert a jelenlegi és a jövőbeli pénzügyi sikere felett.

„Az egyén azt hiheti, hogy a fizetése holmi titokzatos helyekről jön. Ez nem így van. A saját személyes termeléséből származik.”

– L. Ron Hubbard

További információk

Tartalom

Pénzügy

Kategória

Tanfolyamok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pénzügyi nehézségek leküzdése a Scientology eszközeivel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük