MI A PROBLÉMÁID valódi FORRÁSA?

Miért van az, hogy emberek háborúznak, veszekednek egymással?
Miért van az, hogy nehezen viseljük a veszteségeket?
Miért van az, hogy mindig visszatérnek a rossz érzéseink vagy a rossz élethelyzeteink újra és újra, még akkor is, ha már próbáltunk ellene tenni? 

Azért, mert eddig volt egy ismeretlen tényező az életedben!

NÉZD MEG A FILMEkeT, HOGY TÖBBET MEGtudj EZZEL KAPCSOLATBAN!

A film hossza: 4 perc.

A film hossza: 30 perc.

Mi fog történni veled, miután megérkeztél hozzánk?

1. alkalom

Egy professzionálisan képzett auditor készíteni fog veled egy interjút! 

Megállapítja, hogy hány óra auditálásra van szükséged. Ez az érték teljes mértékben személyre szabott, hozzávetőleges, és becslés alapján történik!

az interjú hossza: kb. 1 óra

2. alkalom

Elkezditek az auditálást. Ez egyénenként változó, hogy milyen hosszú szokott lenni. Általában 2-3 órányi auditálást kap egy ember egy alkalommal. 

3. 4. 5. stb... alkalom

Ekkor már nagyon szokták várni a következő auditálást, mert rengeteg nyereségük van az első alkalomkor. 

Olvasd el mások tapasztalatait!

Hihetetlen ráébredni arra, hogy az életem miért rekedt meg egy bizonyos ponton felül. Nagyon remélem, hogy a mai foglalkozás által szabadságot megélve felszabadultan élhetem az életem.

Kedves Zsani! Nagyon szép köszönöm, hogy megtapasztalhattam ezt a féle technikát. A számomra kellemetlen dologról most már mosolyogva tudok beszélni, illetve a tűfóbiámat is sikerült megértenem, ami az utóbbi időben erősen jelen volt.

Olyan érzésekkel zárom a mai napot, ami felülmúlta minden elképzelésemet. Semmi feszültség nem volt bennem. Nagyon jól éreztem magam.

Az elején fájdalommal járt rágondolni az eseményre. Ahogy haladtunk előre, úgy egyre jobban kezdtem feldolgozni az eseményeket. A fájdalom megszűnt és egy egyszerű emléket képeztem belőle közben, egyszerre voltam a jelenben és a múltban, ez egyfajta kettős érzés volt, viszont így egy biztonságos környezetben éreztem magamat. Ahogy kezdtem feldolgozni az eseményt, úgy kezdtem megnyugodni és a régi rossz érzés is elmúlt.

Hatalmas felismerés, hogy valójában mekkorára nőttem és mennyi mindenre képes vagyok. Hogy az eltörés az életemet végigkísérte, ami elillant egy perc alatt. Mégis jó vagyok úgy, ahogy Én vagyok, és így vagyok a legjobb, ha Én vagyok, sok negatív nélkül. Szeretet, hajlandóság, alkotni akarás, létrehozás újra élé bennem! Juhhúúúúúú!!!

A beszélgetés során megkönnyebbültem, mert egy olyan témát meséltem, amit nem szoktam, mert ez egy olyan dolog, amit az ember nem szeret megosztani. Számomra ez egy új dolog volt, kicsit szkeptikus voltam, viszont kellemeset csalódtam. Örülök, hogy eljöttem és elmondhattam ezt a kellemetlen eseményt az életemből, így sikerült nyitottabbnak lennem és megkönnyebbülnöm és ezt köszönöm!

jelentkezem auditálásra!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatvédelmet elfogadom