az alapok

Mit szólnál, ha válaszokat kapnál az összes benned felvetődő kérdésre? Milyen lenne az életed, ha megértenéd és előre tudnád jelezni az emberek viselkedését? 

Mit szólnál, ha megértenéd önmagad?

Az ALAPOK könyvei mindenre megadja a válaszokat!

ÖNISMERET

létezik egy ismeretlen és megfoghatatlan DOLOG, ami kihat az életedre és AMIRŐL eddig valószínűleg nem tudtál.!

Ez pedig egy olyan dolog, ami meghatározza a mindennapi életedet, a napjaid alakulását, általa döntesz és általa kerülsz jó illetve nem túl ideális élethelyzetekbe.

Volt már úgy, hogy nem voltál boldog és azon gondolkoztál, miért van ez így? Miért nem jön össze semmi? Pedig te mindent megteszel! 

Vagy már azon gondolkozol, inkább nem is segítesz senkinek? Úgyse becsülik meg! Úgyis csak kihasználnak és figyelmen kívül hagynak majd!

Lehet, hogy már azt gondolod, az emberek egyáltalán nem értékelik azt, ami benned rejlik!

 

SZÓVAL VAN VALAMI...

… amiről érdemes olvasni és amit érdemes igazán megismerni! 

Van egy dolog, ami miatt mások olyanok, amilyenek!
Van egy dolog, ami elhiteti veled, hogy nem vagy elég jó!
Van egy dolog, ami keresztbe húzza a terveidet, a sikereidet, a számításaidat!

És ez a dolog, ami téged leértékel és ami beledönt a negatív gondolataidba, képes tönkre tenni az életed!

Szerinted mit okozhat az, ha valaki erről nem tud?

bővebben

miért vÁRNÁL?

… ha teljes mértékben megismerhetnéd önmagad?

… ha megismerhetnél másokat és megjósolhatnád, kitől mire számíthatsz?

… ha ezzel a tudással egy minőségibb életed lehetne?

… ha jobb útra terelhetnéd ezzel a dolgokat?

végezd el nálunk!

Tanfolyamtermünk lehetőséget biztosít arra, hogy ezeken a könyveken gyorsan végig tudj menni. Folyamatos segítséget nyújtunk neked, ha elakadnál.
Videokat mutatunk, példákat nézünk, fejezetenként ellenőrizzük a megértésedet és a felmerülő kérdéseidre megkeressük a válaszokat!

A tanfolyamok végén vizsga nincs! A zárás akkor történik, ha tényleg jobban mennek a dolgaid és ha biztos vagy benne, hogy sikeresen tudod használni a megszerzett tudást az életedben!

a csomag tartalma

dianetika : egy tudomány kialakulása

Íme annak története, hogy hogyan fedezte fel L. Ron Hubbard a reaktív elmét, és hogyan fejlesztette ki az eljárásmódokat, amelyekkel megszabadulhatunk tőle. A mű, amely eredetileg egy amerikai országos magazinba íródott, és a Dianetika: A szellemi egészség modern tudományával egy időben adták ki, futótűzként terjedő mozgalmat indított e könyv kiadását követően, gyakorlatilag egyik napról a másikra. Tartalmazza egyrészt a Dianetika alapjait, másrészt itt található az egyetlen leírás L. Ron Hubbard két évtizedes felfedező útjáról, és arról, hogy hogyan alkalmazta a tudományos módszertant az emberi elme rejtélyeinek feltárására.

dianetika : az eredeti tézis

Íme L. Ron Hubbard első leírása a Dianetikáról. Eredetileg néhány barátjának adta körbe kézirat formájában, ám csakhamar másolatok készültek róla, amelyeket kézről kézre adtak, míg végül a szó szoros értelmében az egész világot bejárta. De az ezt követő szóbeszéd csak fokozta az érdeklődést. Miután ezrével érkeztek a további információt kérő levelek, L. Ron Hubbard arra jutott, hogy csakis egy könyvvel adhat választ minden kérdésre. Ez a könyv volt a Dianetika: A szellemi egészség modern tudománya, amely mára az elme területén minden idők legnépszerűbb könyvévé vált.

dianetika : a szellemi egészség modern tudománya

A tűznél és a keréknél is fontosabbnak beharangozott felfedezéseket tartalmazó Dianetika már több mint 50 éve bestseller. Több mint 20 millió példány kelt el belőle, és egy több mint 100 országot felölelő mozgalmat indított útjára, így vitathatatlanul ez a legszélesebb körben olvasott és legnagyobb hatású könyv, amelyet az emberi elméről valaha is írtak.

Megtalálható benne a reaktív elme anatómiája és teljes leírása – ez az elme az Embert rabságba ejtő rémálmok, megmagyarázhatatlan félelmek, zaklatottságok és bizonytalanságok mindeddig ismeretlen forrása. Ez a könyv bemutatja, hogyan szabaduljon meg tőle, és hogyan érje el azt, amiről az Ember korábban csak álmodott: a Clear állapotot. 

önelemzés

Ennek a könyvnek a használatával, egy sor könnyed, de mégis erőteljes eljárással, amelyet akár napi fél órában is lehet alkalmazni két héten át, az egyén egyedül is jelentősen javítani tudja a helyzetét a Tónusskálán, és ki tudja magát húzni szinte bármiből.

a munka problémái

Életünk héttizedét munkával, egytizedét a családdal, egytizedét politikával, egytizedét pedig kikapcsolódással töltjük. Ezért ebben a könyvben azt találhatod meg, hogy hogyan alkalmazható a Szcientológia az élet e döntő fontosságú héttized részére. Választ kaphatsz belőle arra, hogy mit tegyél a Kimerültség ellen, és hogy mi a Hatékonyság titka. Itt található magának az életnek – egy pontos szabályokból álló játszmának – az elemzése is. Ismerd meg e szabályokat, és sikeres leszel! A munka problémái olyan technológiát tartalmaz, amely nélkül senki sem élhet, és amelyet bárki azonnal alkalmazhat a hétköznapok világában.

Szcientológia : A gondolkodás alapjai

Ez a könyv felbecsülhetetlen értékű az elme, a szellem és az élet kezdő és haladó tanulmányozói számára egyaránt. Csupán ezzel a könyvvel felszerelkezve az ember elkezdheti a gyakorlati alkalmazást, és csodával határos változásokat tud létrehozni az emberek közérzetében, képességeiben és intelligenciájában.

Szcientológia : élet egy új nézőpontból

A Szcientológia legfontosabb adatai az élet minden területére. Azokat az alapvető válaszokat tartalmazza, amelyek segítségével kézbe vehető sorsunk irányítása. Olyan igazságokat tár fel, amelyeket mindig újra elő lehet venni: Lehetünk-e boldogok?, A boldog élet két szabálya, Személyes integritás, Az Antiszociális Személyiség és még sok egyéb más. A könyv minden egyes részében egy-egy olyan Szcientológia alapigazság található, amely az élet különböző helyzeteire vonatkozik, és pontos módokat ad a jobbításukra.

tiszta test tiszta elme

Kevésbé ébernek és tudatosnak érzed magáad, mint korábban? Fáradt vagy és energiahiányos minden látható ok nélkül? Fásultnak, sőt élettelennek érzed magad? A Tiszta test, tiszta elme vadonatúj kiadása tartalmazza a megoldást.

Az az igazság, hogy a világunk teljesen át van itatva mérgező anyagokkal: kábítószerek és gyógyszerek, szennyeződések, háztartási vegyszerek, tartósítószerek és így tovább. Ezek az anyagok évekig eltárolódhatnak az ön testében, tompíthatják az érzékeit, csökkenthetik a tisztán gondolkodás képességét, és ami még rosszabb, megakadályozhatnak bármilyen előrehaladást szellemi és lelki téren is.

A Tiszta test, tiszta elme című könyvben L. Ron Hubbard teljes leírást ad a Méregtelenítő programról, erről a teljesen természetes rendszerről, amely arra szolgál, hogy eltávolítsa a szervezetből a felgyülemlett drogokat és mérgeket, és felszabadítsa az embert a testét, az elméjét és a szellemét befolyásoló pusztító hatásoktól. 

út a boldogsághoz

A tettek és döntések megválasztása jártasságot és bölcsességet kíván, nem csupán az önérdek vagy a csoportérdek figyelembevételét. A 21 szabályt tartalmazó Az út a boldogsághoz című könyv segít az embernek azokban a helyzetekben dönteni, amelyekkel találkozik az életben. Talán ez az első nemvallásos erkölcsi szabálygyűjtemény, amely teljes mértékben a józan észen alapul.

Nézd meg a könyvhöz tartozó pár perces videókat ITT!

preclearek kézikönyve

Fedezd fel, hogy miért válnak olyan szilárdan rögzültté a viselkedésminták; hogy látszólag miért nem lehet megtörni a szokásokat; hogy miért van a réges-régen hozott döntéseknek nagyobb hatalma a személy felett, mint a ma hozott döntéseknek; és hogy miért tartja a személy a jelenben a múlt negatív tapasztalatait. A könyvben található Viselkedések táblázata mindezt világosan bemutatja.

Beiratkozom a tanfolyamokra!

Felkeltettük érdeklődésed? Jelezd felénk a szándékod vagy csak kérdezz tőlünk és mi felvesszük veled a kapcsolatot!

nyitvatartás:

Hétfő:              9:30 – 20:30
Kedd:                9:30 – 20:30
Szerda:            9:30 – 20:30
Csütörtök:     9:30 – 20:30
péntek:             9:30 – 19:50
szombat:         9:30 – 18:00

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

fővárosi Dianetika központ

1196 Budapest, Hunyadi u. 80.